Εδώ ζούμε την περιπέτεια και κάνουμε πραγματικούς Φίλους!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Μέτρα ασφαλείας και προστασίας των κατασκηνωτών!

Αγαπητοί γονείς,

η κατασκήνωση μας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των κατασκηνωτών, αλλά και των στελεχών μας, σας ενημερώνει ότι:

  1. Η είσοδος στην κατασκήνωση και η επιβίβαση στα λεωφορεία θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση βεβαίωσης ή υπεύθυνης δήλωσης αρνητικού αποτελέσματος RAPID TEST και όχι self-test 24 ή 48 ωρών πριν από την άφιξή σας, από δημόσιο ή και ιδιωτικό φορέα.
  2. Απαγορεύονται ρητά τα επισκεπτήρια των γονέων, όπως επίσης και οι άδειες εξόδου των κατασκηνωτών. Επιπροσθέτως, απαγορεύεται η κάθε είδους προσφορά τροφίμων και πόσιμων ειδών στους κατασκηνωτές που βρίσκονται ήδη στον χώρο της κατασκήνωσης.
  3. Όσοι μεταβείτε στην κατασκήνωση με δικό σας μεταφορικό μέσο (15:00-17:00), φροντίστε να έχετε ετοιμάσει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ώστε να τα παραδώσετε, κατά την άφιξή σας, στην γραμματεία της κατασκήνωσης μαζί με την βεβαίωση/υπεύθυνη δήλωση αρνητικού RAPID TEST.
  4. Όσοι κατασκηνωτές έρθουν στον κατασκηνωτικό χώρο με τα λεωφορεία της κατασκήνωσης: Παρακαλούνται οι γονείς, να παραδώσουν στον συνοδό του λεωφορείο την εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού RAPID TEST το οποίο διεξήχθη 24-48 ώρες πριν από την προσέλευση, από δημόσιο ή και ιδιωτικό φορέα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ,

Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό».

Εδώ ζούμε την περιπέτεια και κάνουμε πραγματικούς Φίλους!
Πάνω από 20 χρόνια δίνουμε χρώμα στα καλοκαίρια των παιδιών

«Μια φορά κι έναν καιρό...»

Η κατασκήνωση, που από το 1999, στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής μαθαίνει στα παιδιά αξίες και τα βοηθάει να κοινωνικοποιηθούν. Ένας χώρος όπου όλοι γνωρίζουν όλους, όλοι είναι μια μεγάλη υπέροχη παρέα και κανείς δεν είναι μόνος του. Εκεί που το κάθε παιδί θα χτίσει παντοτινές φιλίες. Τα παιδιά έρχονται κοντά στην φύση και μέσα από τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες μαθαίνουν για την παράδοση και την σοφία των προγόνων μας.
Δωρεάν κατασκήνωση

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΑΕΔ

Υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού...
Διαβάστε περισσότερα
Ασφαλιστικά Ταμεία

Ασφαλιστικά Ταμεία

Δείτε αν δικαιούστε δωρεάν κατασκήνωση μέσω του ασφαλιστικού σας ταμείου και άλλες σχετικές πληροφορίες.
Διαβάστε περισσότερα
Στελέχη Ομαδάρχες

Στελέχη
Ομαδάρχες

Οι αιτήσεις στελεχών και ομαδαρχών για το καλοκαίρι του 2021 έχουν ξεκινήσει.
Online αιτήσεις