Άθληση, ψυχαγωγία
& ευγενής άμιλλα!

Στην κατασκήνωση μας, τα παιδιά συμμετέχουν σε ομαδικά αλλά και ατομικά αθλήματα με τους φίλους τους και παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα διεκδικώντας μετάλλια και διακρίσεις.

Ομαδικά αθλήματα

Στην κατασκήνωση μας, τα παιδιά συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα με τους φίλους τους και παίρνουν μέρος στα πρωταθλήματα. Στα ομαδικά αθλήματα, τα παιδιά διασκεδάζουν, αλλά πέρα από την χαρά και την διασκέδαση μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέρος ενός συνόλου, μαθαίνουν να σέβονται τον αντίπαλο αλλά και να διαχειρίζονται την απογοήτευση αν νιώσουν αδικημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ποδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο

Στην κατασκήνωσή μας θα βρεις 2 γήπεδα με χλοοτάπητα.  Οι κατασκηνωτές μας ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, μαθαίνουν μέσα από τις ήττες τους, γίνονται καλύτεροι και δυνατότεροι, κερδίζουν πρωταθλήματα και κύπελλα!

Μπάσκετ

Μπάσκετ

Οι κατασκηνωτές μας έχουν στη διάθεσή τους δύο γήπεδα μπάσκετ για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Μέσα από την καθοδήγηση των γυμναστών της κατασκήνωσης δεν θα γίνουμε μόνο καλύτεροι αθλητές, αλλά θα καλλιεργήσουμε το αθλητικό πνεύμα και την ευγενής άμιλλα. Η Ελλάδα έχει παράδοση σε αυτό το άθλημα.. και ως κατασκήνωση που σέβεται τόσο την παράδοση ένα είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψεις!

Βόλεϊ

Βόλεϊ

Το βόλεϊ είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα τον κατασκηνωτών μας. Εδώ θα βρεις γήπεδο με ταρτάν αλλά και beach volley.  Με την βοήθεια των έμπειρων γυμναστών, οι κατασκηνωτές μας, μαθαίνουν τις βασικές τεχνικές του βόλεϊ, διασκεδάζουν, γίνονται καλύτεροι παίχτες και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της κατασκήνωσης.

Σκυταλοδρομίες - Παιχνίδια επιβίωσης

Σκυταλοδρομίες - Παιχνίδια επιβίωσης

Έλα να συμμετέχεις με τους φίλους σου σε σκυταλοδρομίες σε γήπεδα με τάπητα καθώς και σε διαδρομές με εμπόδια και δεξιοτεχνία με αντίπαλο το χρόνο! Μπορεί να μην γίνει διαχωρισμός σε “διάσημους” και “μαχητές”, το καλό όμως είναι πως θα περάσουμε υπέροχα και στο τέλος είτε κερδίσει η ομάδα σου είτε χάσει, κανείς δεν θα μείνει νηστικός!

Street Hockey

Street Hockey

Ποιός είπε ότι το hockey είναι ένα άθλημα που παίζεται αποκλειστικά σε πάγο; Σε εμάς θα βρεις ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να παίξεις με τους φίλους σου hockey. Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου και έλα σε επαφή με ένα άθλημα που ίσως σε ενδιαφέρει και δεν είναι εύκολα προσβάσιμο στη χώρα μας.

Bubble football

Bubble football

Το Bubble football είναι ίσως το πιο διασκεδαστικό ομαδικό άθλημα, γιατί εκτός από μεγάλες συγκινήσεις χαρίζει και άφθονο γέλιο.

Ατομικά αθλήματα

Στην κατασκήνωση μας ο κατασκηνωτής θα βρει ατομικά αθλήματα που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του παιδιού δίνοντας του τα απαραίτητα εφόδια για το μέλλον. Τα ατομικά αθλήματα αυτά μας διασκεδάζουν, μας κάνουν πιο ευφυείς, μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση και έλεγχο.

Ιππασία

Ιππασία

Κατά την ιππασία οι κατασκηνωτές, έρχονται σε επαφή με τα άλογα, έναν μοναδικό σύντροφο για τα παιδιά! Το να ιππεύεις, πέρα από πολύ διασκεδαστική και όμορφη δραστηριότητα, αυξάνει την συγκέντρωση ενός παιδιού, την ισορροπία, τον συντονισμό και το φέρνει ακόμα πιο κοντά στην φύση!

Ο υπεύθυνος της ιππασίας καθοδηγεί τον αναβάτη και ελέγχει απόλυτα το άλογο και κάθε κατασκηνωτής απολαμβάνει με ασφάλεια την ιππασία.

Στίβος

Στίβος

Ο στίβος είναι η παλαιότερη μορφή αθλητισμού και σαν κατασκήνωση που σέβεται την παράδοση δεν θα μπορούσε να λείπει από τις δραστηριότητές μας. Στις εγκαταστάσεις μας θα βρουν οι κατασκηνωτές ειδικό διάδρομο στίβου καθώς και σκάμμα με άμμο.

Σκάκι

Σκάκι

Το σκάκι είναι ένα παιχνίδι με φανταστικά ωφέλει για το παιδί. Βοηθάει στην ανάπτυξη του εγκεφάλου, στην επίλυση προβλημάτων, στην μνήμη, στην δημιουργικότητα αλλά και στον σχεδιασμό και την πρόβλεψη.

Έλα και εσύ να παίξεις με τους φίλους σου και να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα κερδίζοντας διπλώματα και μετάλλια!

Πινγκ - Πονγκ

Πινγκ - Πονγκ

Οι κατασκηνωτές αναδεικνύουν το ταλέντο τους στο πινγκ-πονγκ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και όσοι το επιθυμούν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα που διοργανώνουμε, ανά φύλλο και ηλικιακά, κερδίζοντας αν φτάσουν στον τελικό μετάλλια και διπλώματα.

Τάε Κβον Ντο

Τάε Κβον Ντο

Το Tae Kwon Do δεν είναι μόνο ένα δυναμικό άθλημα. Είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος να αναπτύξουν τα παιδιά αυτοεκτίμηση, αυτοσυγκράτηση, πειθαρχεία, ευγενή άμιλλα και πολλές άλλες σωματικές και πνευματικές δεξιότητες.
Street Hockey

Ρομποτική

Στην κατασκήνωσή μας θα βρεις τον χώρο αλλά και προσωπικό που θα σε βοηθήσει να μάθεις, να συμμετέχεις αλλά και να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου στη ρομποτική. Έλα και εσύ σε επαφή με την ενασχόληση που κερδίζει όλο και περισσότερους νέους σήμερα καθώς και στα μοναδικά του οφέλη για το μέλλον.