Μέτρα ασφαλείας και προστασίας των κατασκηνωτών!

Αγαπητοί γονείς,

η κατασκήνωση μας τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και προστασίας των κατασκηνωτών, αλλά και των στελεχών μας, σας ενημερώνει ότι:

  1. Η είσοδος στην κατασκήνωση και η επιβίβαση στα λεωφορεία θα επιτρέπεται μόνο με την προσκόμιση βεβαίωσης ή υπεύθυνης δήλωσης αρνητικού αποτελέσματος RAPID TEST και όχι self-test 24 ή 48 ωρών πριν από την άφιξή σας, από δημόσιο ή και ιδιωτικό φορέα.
  2. Απαγορεύονται ρητά τα επισκεπτήρια των γονέων, όπως επίσης και οι άδειες εξόδου των κατασκηνωτών. Επιπροσθέτως, απαγορεύεται η κάθε είδους προσφορά τροφίμων και πόσιμων ειδών στους κατασκηνωτές που βρίσκονται ήδη στον χώρο της κατασκήνωσης.
  3. Όσοι μεταβείτε στην κατασκήνωση με δικό σας μεταφορικό μέσο (15:00-17:00), φροντίστε να έχετε ετοιμάσει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ώστε να τα παραδώσετε, κατά την άφιξή σας, στην γραμματεία της κατασκήνωσης μαζί με την βεβαίωση/υπεύθυνη δήλωση αρνητικού RAPID TEST.
  4. Όσοι κατασκηνωτές έρθουν στον κατασκηνωτικό χώρο με τα λεωφορεία της κατασκήνωσης: Παρακαλούνται οι γονείς, να παραδώσουν στον συνοδό του λεωφορείο την εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού RAPID TEST το οποίο διεξήχθη 24-48 ώρες πριν από την προσέλευση, από δημόσιο ή και ιδιωτικό φορέα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ!

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ,

Παιδική κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό».