ΦΕΣΤΙΒΑΛ  ΧΟΡΩΔΙΩΝ  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ  2020

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2020

Η κατασκήνωση «Μια φορά κι έναν καιρό» διοργανώνει ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ με δύο χορωδιακές εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο Κασσάνδρας στην Άφυτο, σε ένα πολύ όμορφο πέτρινο παραδοσιακό χωριό της Χαλκιδικής , στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αφύτου. Σας προσκαλούμε να τραγουδήσουμε στις γραφικές και όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής, ενώνοντας όλη την Ελλάδα με ρυθμικές μελωδίες και μουσικούς ήχους κατά τις ημερομηνίες:
4-5-6 Σεπτεμβρίου 2020

Στόχος μας είναι μέσα σ’ ένα εξαιρετικό, φυσικό, παραδοσιακό περιβάλλον, όπου συνδυάζονται βουνό και θάλασσα, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας, να συνδυαστεί η ψυχαγωγία , η διασκέδαση, ο πολιτισμός με τις διακοπές και να δώσουμε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία σε αυτή χορωδιακή συνάντηση. Ελάτε μαζί μας να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στον παραδοσιακό χώρο της κατασκήνωσης!
Οι χορωδοί, οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα γνωριμίας και ανταλλαγής πολιτιστικών στοιχείων με τη συμμετοχή τους σε ποικίλες δραστηριότητες και σε γλέντια.
Η κατασκήνωση διαθέτει πισίνα, ανοιχτό θέατρο, γήπεδα και εγκαταστάσεις για διάφορες αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες διαμένουν σε ξενώνες-δωμάτια, μέσα σε πλούσια βλάστηση, με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια, την υγιεινή και τη φροντίδα.

Υπό την αιγίδα:
Της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κασσάνδρας
και της Δημοτικής κοινότητας Αφύτου